AAD 2018 groot succes!

Category: Evenementen 5

Afgelopen zondag was het weer All American Day op de club! De dag dat we nog eens extra vieren dat we met trots een All American Sports Club zijn! Na twee jaar weg te zijn geweest was het dit jaar weer een succes! Het weer was goed en de spelers hadden er zin in!

Om 10:45 startte de spectaculaire opening van de American Football wedstrijd tussen Lightning Leiden en Hilversum Hurricanes, die door onze mannen gewonnen werd met 7 – 13! Een spectaculaire wedstrijd met live muziek van de DJ en commentaar van Johnnie Drieenhuizen! Om 13:00 startte de wedstrijd tussen Dames 1 en een mixteam  van onze senioren. Deze werd gewonnen door het mixteam met 1 – 3!

Rond 14:00 lag er een zeil met water en zeepsop klaar waar jong en oud zijn slide-talent kon laten zien. Vooral de kleintjes hebben zich hier enorm mee vermaakt! Toen ging ook de wedstrijd Heren 1 tegen Quick Amersfoort van start, een spannende wedstrijd die uiteindelijk is gewonnen door Hilversum met 6 – 3.

Naast het Heren Honkbal team van Quick uit Amersfoort hadden we ook de Amersfoort Untouchables op het American Footballveld die hun thuiswedstrijd bij ons kwamen spelen tegen de Amsterdam Crusaders. Helaas heeft Amersfoort rond 16:30 de strijd opgegeven en heeft Amsterdam op papier met 12 – 34 gewonnen. Ook deze wedstrijd werd voorzien van live commentaar van Johnnie Drieenhuizen en begeleid door de DJ.

Voor iedere wedstrijd die er is gespeeld werd een TOTO gehouden waarbij je tickets voor de Tulip Bowl of voor de Haarlemse Honkbalweek kon winnen. De winnaars zijn:

TOTO AF Hurricanes – Lightning: Patricia de Bruin
TOTO HB Hurricanes – Quick: Christiaan van den Bosch
TOTO AF Untouchables – Crusaders: Tim van Dijk

Met alle drie de bovenstaande gelukkigen wordt contact opgenomen over het ontvangen van de kaartjes!

We hebben de dag afgesloten met een heerlijk BBQ georganiseerd door zinineenbroodje.nl! Op naar het volgende event en tot volgend jaar!

Related Articles