All American Day groot succes!

Category: Evenementen 5 0

Afgelopen zondag was er de All American Day op de club! De dag dat we nog eens extra vieren dat we met trots een All American Sport Club zijn! Na twee jaar weg te zijn geweest was het dit jaar weer een succes! Het weer was goed en de spelers hadden er zin in!

We zijn om 10:45 gestart met een spectaculaire opening van de American Football wedstrijd tussen Leiden Lightning en Hilversum Hurricanes! Deze is gewonnen door Hilversum met 7 – 13! Tijdens de wedstrijd stond de DJ live te draaien en gaf Johnnie Drieenhuizen live commentaar!

Om 13:00 startte de wedstrijd tussen Dames 1 en een mixteam  van senioren uit verschillende teams. Deze werd gewonnen door het mixteam met 1 – 3! Rond 14:00 lag er een zeil met water en zeepsop klaar waar jong en oud zijn slide-talent kon laten zien en oefenen. Vooral de kleintjes hebben zich hier enorm mee vermaakt!

Toen ging ook de wedstrijd Heren 1 tegen Quick Amersfoort van start, een spannende wedstrijd die uiteindelijk is gewonnen door Hilversum met 6 – 3.

Naast het Heren Honkbal team van Quick uit Amersfoort hadden we ook de Amersfoort Untouchables op het American Footballveld die hun thuiswedstrijd bij ons kwamen spelen tegen de Amsterdam Crusaders. Helaas heeft Amersfoort rond 16:30 de strijd opgegeven en heeft Amsterdam op papier met 12 – 34 gewonnen. De scheidrechters bespreken nog of het een forfait gaat worden. Ook deze wedstrijd werd voorzien van live commentaar van Johnnie Drieenhuizen en begeleid door de DJ.

Voor iedere wedstrijd die er is gespeeld werd een TOTO gehouden waarbij je tickets voor de Tulip Bowl of voor de Haarlemse Honkbalweek kon winnen. De winnaars zijn:
Patricia de Bruin : TOTO AF H’sum – Leiden
Christiaan vd Bosch: TOTO HB H’sum – Amersfoort
Tim van Dijk: TOTO AF A’foort – A’dam

Met alle drie de bovenstaande gelukkigen wordt contact opgenomen over het ontvangen van de kaartjes! We hebben de dag afgesloten met een heerlijk BBQ georganiseerd door zinineenbroodje.nl! Zie bijgaande de foto’s voor een mooie impressie van deze geslaagde dag! Op naar het volgende event en tot volgend jaar!

Related Articles

Add Comment