Geslaagde Nieuwjaarsborrel

Category: Evenementen 154

Zoals vanouds was er geen langzame instroom, maar was het direct gezellig druk door de vele American Footballers, die net van het veld af kwamen. De avond werd geopend met de warme Glühwein en chocomel en toen langzaam de kantine voller begon te stromen, stonden de verschillende stamppotten al dampend klaar voor de aanwezige leden.

Toen de magen gevuld waren begon Tim Beuckens voor het eerst in zijn voorzitterschap aan de Nieuwjaarsspeech. Een mooie terugblik naar 2018 met de vele successen binnen de teams, maar niet te vergeten, ook binnen de vele commissies die de vereniging rijk is. Daarnaast kwamen er ook een paar dieptepunten van het afgelopen jaar naar voren, maar mogen wij zonder zorgen 2019 en de verdere toekomst als vereniging tegemoet gaan.

Na de speech gingen we over naar de MVP-uitreiking van onze eerste teams. American Football had de kick-off met maar liefst 5 awards. Spelers die al zulke hoge ogen gooien, terwijl ze pas net spelen, spelers die veel te weinig eer krijgen voor de acties die ze maken en spelers die al sinds de jeugd bij ons spelen en daarom de eer ook horen te verdienen.

Offensive rookie of the year          Kevin Saarberg
Defensive rookie of the year         Mitchell de Ruiter
MVP Offence                                   De Offensive Line
MVP Defence                                  Jeffrey van Braam Morris
MVP Overall                                    Dennis de Wit

Vervolgens was het de beurt aan Honkbal Heren 1. De keuze viel op deze speler, omdat hij er eigenlijk altijd is, afgezien van vanavond…

MVP Honkbal H1                             Bas Rasink

De uitreiking voor Dames 1 werd iets uitgesteld, omdat de MVP nog onderweg was. Voor de coachingstaf, onder leiding van Edwin Pieneman, was de keuze voor deze speelster een klare zaak. Als argumentatie noemt hij de verschillende statistieken van 2018, waar inderdaad niet over te klagen valt.

MVP Softbal D1                               Nikki Harte

Als laatste maar zeker ook gezelligste onderdeel van de avond, startte we daarna met de jaarlijkse Pubquiz. Er werden 8 gelijkwaardige teams gevormd, die zouden gaan strijden om eeuwige roem én natuurlijk de taart. In 8 rondes was de strijd gestreden en met maar liefst 3 punten voorsprong op de nummer 2, wist ‘Chiara’s Bitches’ de winst mee naar huis te nemen.

Het was een gezellige avond en we hopen u allen weer te zien op het veld, bij de zaaltrainingen en natuurlijk op de Algemene Leden Vergadering op 22 februari.

Related Articles