AF Senioren winnen eenvoudig

Category: Wedstrijden 140

Zondagmiddag begonnen wij, regerend landskampioen, seizoen 2019 in de Eredivisie tegen nieuwkomer Utrecht Dominators, die overkomt uit de Eerste klasse. In een wedstrijd, waar de Hurricanes alleen maar konden verliezen, begonnen we sterk. Door touchdowns van Robin Hetharia, Kevin Saarberg en Maurice Tielen keken de Domstedelingen al snel tegen een 21-0 achterstand aan.

Utrecht kwam daarna even terug in de wedstrijd. Door een lange pass kwamen de Dominators tot 21-6. Lange bleef Utrecht echter niet in de wedstrijd, want door een onderschepping van Tyler Alexander voor een touchdown kwam de ruststand op 28-6.

De tweede helft na rust gooide onze mannen de wedstrijd helemaal in het slot. Door nog een onderschepping voor een touchdown van Romano Vogels en een tweede touchdown van Robin Hetharia kwamen wij op 41-6. Utrecht wist nog een keer te scoren, maar het slotakkoord bleef voor de Hurricanes. Door de tweede touchdown van Kevin Saarberg eindigde de wedstrijd in 48-12 in het voordeel van onze mannen.

Een verplichte en eenvoudige overwinning voor de landskampioen. Zondag 3 maart staat de volgende wedstrijd op het programma uit in Almere tegen de Phantoms.