Hilversumse Sportploeg 2018

Category: Clubnieuws 83

In een volle burgerzaal zijn de American Footballers van de Hilversum Hurricanes donderdagavond uitgeroepen tot sportploeg van het jaar. Het winnen van de landstitel (Tulipbowl) was voor de aanwezige jury voldoende aanleiding om de felbegeerde schaal aan de Hurricanes mee te geven. 
De uitreiking van de prijs voor sportploeg van het jaar stond aan het einde van de avond gepland. De jury prees de Hurricanes voor hun knappe prestatie waarna de wethouder de medailles, bloemen en de schaal overhandigde aan het team. Na afloop werden de felicitaties in ontvangst genomen en konden de mannen nog even nagenieten met een welverdiend drankje.  
Uiteraard gaat het team er alles aan doen om ook komend jaar weer op het podium te mogen staan. Alle spelers, coaches en uiteraard alle vrijwilligers gefeliciteerd met het behalen van deze prestatie.

Related Articles