Hurricanes op Sportfair 2019

Category: Evenementen 75

Een stralend zonnige dag was het, tijdens de Sportfair 2019 op het marktplein en dat zorgde voor een hoge opkomst van geïnteresseerd publiek. Zij bezochten de vele kraampjes, waar de sportverenigingen van in en om Hilversum zich presenteerden. Men kon ook meedoen met de nodige activiteiten en zo zelfs een Sportfair medaille verdienen.

De Hurricanes waren ook aanwezig met een kraam, kersverse folders, een film en met de nodige (jeugd)spelers om een balletje mee te leren overgooien. Op rustige momenten werden kleine demonstraties gegeven van gooien, slaan, pitchen en catchen, wat dan weer de nodige bekijks trok.

Onze kraam had de hele dag een leuke aanloop, waaronder ook van mensen met oprechte interesse in onze sporten. Dus wie weet dat je op je komende trainingen wat nieuwe gezichten ziet!

Veel dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om onze vereniging zo goed mogelijk te presenteren op deze Sportfair!

Related Articles