Veel belangstelling bij AAD

Category: Evenementen 284

Op 19 mei 2019 was het weer zover! All American Day bij ASC Hilversum Hurricanes! Het was een mooie dag waarop zowel onze AF Senioren, HB Heren 1 en SB Dames 1 thuis speelde! De dag begon wat frisjes maar naarmate de wedstrijden naderden, begon het zonnetje het te winnen van het wolkendek en werd het prachtig weer! 

Alle drie onze eerste teams begonnen de dag met een gezamenlijke lunch

Dames 1 beet het spits af en na de firstpitch van wethouder Voorink liepen zij twee keer gemakkelijk over DSS 2 heen. Deze wedstrijden gaven de coachingstaff ook ruimte om meerdere spelers te ontplooien. Zo kwam beginnend werpster Emma wederom op de pitcherplaat en kreeg Jenna uit de junioren haar debuut in Dames 1. Met een zekere 11-2 en 8-1 overwinning is de promotiepoule veiliggesteld. Lees het hele verslag>>

Heren 1 opende de wedstrijd met een 5-0 voorsprong en bouwde deze in 8 inningen uit in een 14-4 overwinning met mercy rule. Tegenstander Caribe maakte het onze mannen nog knap lastig en kenden geen opgeven. Tot aan de laatste slagbeurt bleven zij knokken voor de winst. Lees het hele verslag>>

Bij de mannen van American Football verrichtte burgemeester Broertjes de cointoss. De wedstrijd kwam direct los, maar in het voordeel van Lightning Leiden, die voor rust het scorebord leidde met 21-6. In de laatste minuut kantelde deze uitslag met een prachtige aangooi en wisten onze mannen met 36-33 de winst binnen te slepen. Lees het hele verslag>>

Naast de spannende wedstrijden werd er gezorgd voor een Amerikaanse sfeer door Nash Music Shop met bakken vol country muziek en een paar speakers, waar de hele dag heerlijke muziek uit kwam. Er stond een popcorn kraam met verse popcorn voor alle kinderen (en menig volwassene), in de kantine en op het terras werden Amerikaanse snacks en gebak verkocht én werd er live uitgezonden voor Radio NH – ’t Gooi met o.a. interviews met onze voorzitter Tim Beuckens, actief lid Vincent Kramer en de coach van ons Dames 1 Edwin Pieneman. Al met al weer een geslaagde dag vol Amerikaanse sferen! Op naar volgend jaar! 

Related Articles