Wie neem jij mee?

Category: Evenementen 76

Op woensdag 29 mei houden wij de tweede editie van Welcome Friends Day. Een perfect moment om al je vriendjes, familieleden en buurkinderen kennis te laten maken met onze prachtige sporten.

Een open training honkbal, softbal en beeball van 17.00-19.00 voor de kinderen in de leeftijd 5 tot en met 12 jaar. Iedereen is welkom om aan te sluiten. We starten de training met het leren van basisonderdelen als slaan, gooien, vangen en honklopen en zullen de training afsluiten met een echte wedstrijd.

Het enige wat je moet meenemen zijn sportieve kleding, schoenen en een waterflesje. Wij zorgen voor handschoenen, knuppels, helmen en wat lekkers achteraf!

Vorig jaar was de eerste editie al een groot succes met ruim tien proeftrainers, waarvan er uiteindelijk drie lid werden. Dit jaar zetten we hoger in en voelen we (ook dankzij de hogere aantallen jeugd) dat het een nog groter succes wordt met nog meer proeftrainers!

Related Articles