Addie benoemd tot erevoorzitter

Category: Clubnieuws 458

Op zaterdag 22 juni is onze Addie Braakman benoemd tot erevoorzitter van de vereniging. Addie nam in 1998 plaats in het bestuur van de Hurricanes, waar hij nu al meer dan 20 jaar zit en lange tijd ook nog voorzitter van was. In 2018 deed Addie een stap terug en heeft hij plaatsgenomen in het bestuur als coördinator van American Football.

Addie is vanaf het moment dat zijn zoon Edwin bij de club kwam altijd betrokken geweest. Als we vandaag de dag over het clubterrein lopen zien wij nog steeds zijn aandeel. Van de tribune tot de containers en de loodgieter die werkt aan het clubgebouw, Addie wist via zijn contacten bij de RAI altijd goedkoop (vaak voor niets) materialen en vakmensen voor de club te regelen.

Een aantal maanden geleden hoorden wij een schokkend bericht. Addie had te kampen met een delier en kreeg daaroverheen nog een paar TIA’s. Dit zorgde ervoor dat Ad met spoed opgenomen werd in het ziekenhuis. Gelukkig gaat het nu een stuk beter met Ad en is hij hard aan het revalideren.

In februari benoemden we Addie nog tot lid van verdienste en eigenlijk hebben we dat veel te laat gedaan. Na 20 jaar trouwe dienst in het bestuur ben je meer dan een lid van verdienste: je bent een man van de club! Zeg je Hilversum Hurricanes dan zeg je Addie. Vandaag de dag als je met de gemeente of de bond in gesprek bent, dan weet iedereen wie Addie is. Daarom hebben wij als bestuur besloten Addie te benoemen tot erevoorzitter van de Hilversum Hurricanes.

Addie was zelf te zwak om naar de medewerkersavond te komen en deze benoeming mee te maken, waardoor wij de bloemen overhandigde aan zijn zoon Edwin en zijn vrouw Els. Een paar dagen ervoor ben ik bij hem in het ziekenhuis geweest en heb hem medegedeeld dat we hem gingen benoemen tot erevoorzitter. Zijn ware clubliefde bleek meteen, want (de zo stoere) Ad kon zijn tranen niet bedwingen, zo trots was hij. Voor ons meer dan verdiend, want de Hurricanes zonder Addie is nauwelijks voor te stellen en we wensen hem dan ook een spoedig herstel. We hopen hem weer snel te verwelkomen op de club!

Tim Beuckens, voorzitter

Related Articles