Vrijwilligers bedankt!

Category: Clubnieuws 311

Zonder vrijwilligers geen club… Een keer per jaar organiseren we een avond om iedereen die zich (belangeloos!) inzet voor de Hurricanes hiervoor te bedanken. Op 22 juni was het zover. Na de start met koffie en een prachtige taart (dank Dominique van The Little Cake Shop!) werd een spannend potje Baseball5 gespeeld door ‘de jonkies’. De ‘oudjes’ namen plaats op de tribune en voorzagen de wedstrijd van de nodige adviezen, commentaar, en hulp aan de scheidsrechter. Geen verrassing dat deze wedstrijd in een gelijkspel eindigde.

Een spannende wedstrijd Baseball5, een vereenvoudigde straatvorm van het huidige honk- en softbal

Na deze enerverende wedstrijd was het tijd om de vrijwilliger van het jaar bekend te maken. Deze eer gaat dit jaar naar Gaetano Budding die zich momenteel heel druk bezig houdt met de 3 jongste jeugdteams en de kartrekker van de PR-commissie is. Vervolgens werd Addie Braakman uitgeroepen tot erevoorzitter van de vereniging. Hapjes, drankjes, muziek en goede gesprekken buiten op het terras maakten deze avond helemaal af. Nogmaals dank aan iedereen die vrijwillig zijn steentje bedraagt om deze club te maken tot wat ‘ie is!

De taart met als opschrift: Volunteers do not necessarilly have the time, they have the heart

Related Articles