Een veilig sportklimaat

Category: Clubnieuws 128

Wij willen een vereniging zijn waar iedereen met plezier bezig is met de sport en zich thuis en veilig voelt. Met elkaar doen we er alles aan om te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat. Gedrag als pesten, discriminatie en intimidatie willen we als club natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Daarom hebben we onze huis- en gedragsregels een ‘opfrisbeurt’ gegeven en willen ze bij iedereen even onder de aandacht brengen. Je vindt ze naast de deur in de kantine maar ook hier op de website.

Daarnaast is Maike van Doorn aangesteld als vertrouwenspersoon. Zij is het aanspreekpunt om te zorgen dat de manier waarop we binnen de club met elkaar omgaan respectvol en veilig is. Alle leden, ouders en vrijwilligers kunnen bij Maike terecht met vragen die je niet gemakkelijk stelt of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. Klik hier om verder te lezen.

Related Articles