Rookvrije sportvereniging 2020?

Category: Clubnieuws 476

Iedereen wil dat kinderen sporten in een gezonde en veilige omgeving. We beseffen steeds meer dat we kinderen moeten beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en tegen tabaksrook. Buiten wordt vaak nog in het zicht van kinderen gerookt, zoals op de tribune en naast de dug-out. Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Onderzoek toont aan dat maar liefst 8 op de 10 Nederlanders graag ziet dat sportterreinen waar kinderen sporten rookvrij zijn. Met een rookvrij sportterrein willen we graag het goede voorbeeld geven. Wat is jouw mening over een rookvrije sportvereniging?

Een rookvrij sportterrein:

  • geeft kinderen het goede voorbeeld
  • beschermt kinderen tegen de verleiding om te gaan roken
  • voorkomt het schadelijke meeroken
  • heeft minder afval van sigarettenpeuken en -pakjes
  • zorgt voor positieve aandacht voor de sportclub
  • draagt bij aan de beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’

Laat ons weten hoe jij hierover denkt en reageer op onze poll!

Hilversum Hurricanes rookvrij in 2020?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Related Articles