SB Dames 4 kampioen!!!

Category: Wedstrijden 185

Het halve team was op vakantie of op kamp, waardoor er maandagavond maar zes dames van het eigen team aanwezig waren. Gelukkig kon er gerekend worden op invalspelers van Dames 2, waardoor de kampioenswedstrijd gewoon gespeeld kon worden.

De wedstrijd eindigde na een uur in mercy rule dankzij een zekere 12-1 voorsprong op Wyck Lions. Ondanks dat Wyck nog door wilde spelen vonden onze dames het wel weer genoeg. Jammer genoeg betekende dit voor Roos, onze softbalcoördinator die van haar werk naar de club was gesneld, dat zij alleen de laatste vangbal heeft gezien. Met deze winst kan niemand hen de eerste plek meer afpakken en zijn ze nog in de race om ongeslagen kampioen te worden van de vierde klasse!

Tijdens de End-of-Seasonborrel (12 oktober) zullen we het (complete) team nog eens goed in de spotlights zetten, maar bij een kampioenswedstrijd hoort natuurlijk ook wat. Roos gaf namens het bestuur een prachtige slagroomtaart om het kampioenschap alvast te vieren.

Related Articles