AF Cadets spelen competitie!

Category: Wedstrijden 184

Op zondag  13 Oktober was het dan eindelijk zo ver. De AF Cadets (13 t/m 16 jaar) speelden hun eerste wedstrijd in de 5 vs 5 tackle competitie.  Het was een spannend moment voor de jongens, want ze zijn op dit moment nog maar met zijn vijven. De Commanders uit Lelystad hadden daarentegen zeker meer dan 10 jongens aan de zijlijn. Dit betekende voor onze jongens dat ze maar weinig rust zouden krijgen.

De wedstrijd begon een beetje slordig aan bij de kanten van het veld. Ondanks dat dit onze eerste wedstrijd was, wisten de jongens onder leiding van Maurice Tielen op voorsprong te komen.  Bij rust was de stand dan ook 27 – 26 in het voordeel van de Hurricanes.

Helaas vroeg de wedstrijd teveel van onze vijf spelers. Waar ze in de laatste vijf minuten nog op voorsprong stonden, gingen de Commanders er uiteindelijk met de winst vandoor. In het laatste moment ging het fout waardoor de eind uitslag op 40 – 56 uitkwam.  Desondanks was het een prachtige prestatie van de nieuwe Cadets en kunnen we niet wachten op de volgende wedstrijd!

De AF Cadets kunnen zeker nog uitbreiding gebruiken.  Ben of ken jij de speler die wij zoeken? Ben jij tussen de 13 en 16 jaar die graag zou willen meetrainen met het american football cadetsteam van de Hilversum Hurricanes? Groot of klein, dik of dun, maakt niet uit! Voor iedereen is er wel een plaats in het team. Geef je dan nu op voor een proeftraining!

Het Cadets team kan zeker nog wat aanvulling gebruiken!

Related Articles