AF Cadets winnen eerste wedstrijd

Category: Wedstrijden 304

Op zondag 3 november speelde het nieuwe american football jeugdteam van de Hilversum Hurricanes hun derde wedstrijd van het seizoen. De eerste twee wedstrijden gingen nipt verloren. Vooral het tekort aan spelers speelde de eerste twee wedstrijden parten.

Deze wedstrijd gingen de Cadets voortvarend van start. Ze traden aan tegen de 010 Trojans uit Rotterdam. Snel keken de bezoekers uit Rotterdam tegen een achterstand van 26-6 aan. Onze mannen lieten zien over veel talent te beschikken. De gehele wedstrijd kwam Rotterdam er niet aan te pas. Ondanks dat ook nu ten strijden werd getrokken met zes spelers, bleek de conditie goed genoeg om Rotterdam met een 57-20 nederlaag terug naar huis te sturen.

Dit geeft veel hoop voor de toekomst van american football in Hilversum. Met nog drie wedstrijden te gaan in de resterende competitie, is het al uitkijken naar de volgende tegenstander. Kijk online wanneer ze spelen, kom langs en moedig ze aan!

De AF Cadets kunnen zeker nog uitbreiding gebruiken.  Ben of ken jij de speler die wij zoeken? Ben jij tussen de 14 en 16 jaar die graag zou willen meetrainen met het american football cadetsteam van de Hilversum Hurricanes? Groot of klein, dik of dun, maakt niet uit! Voor iedereen is er wel een plaats in het team. Geef je dan nu op voor een proeftraining!

Related Articles