Nieuwjaarsborrel 2020

Category: Evenementen 586

Op zaterdag 4 januari gaven we in de kantine de aftrap voor het nieuwe seizoen. Na een warm kopje chocolademelk of een glaasje glühwein, kon er weer genoten worden van verschillende Hollandse stamppotten.

Er werd door de voorzitter teruggeblikt op het seizoen van 2019, maar er werd vooral vooruit gekeken. Het bestuur dat hard aan het werk is om onze club goed draaiende te houden en te vernieuwen, de prestaties van de eerste teams, het afscheid van dames 4 en de plannen voor de jeugd.

Ook was dit weer het moment om de MVP’s (Most Valuable Players) van 2019 in het zonnetje te zetten:

AF Senioren Offense: Thomas Klink
AF Senioren Defense: Maxwell Alabison
AF Senioren Rookie: Stephan koper
AF Senioren Most Improved: Mesawer Rahmanyar

HB Heren 1: Amato Budding
SB Dames 1: Kirsten van Ancum

Na het eten en drinken en de aanmoedigingen voor komend seizoen, was het weer tijd voor de pubquiz! Vijf teams gingen met elkaar de strijd aan, maar er kon uiteraard maar één winnaar zijn. Na een gelijk stand moest er via een beslissende vraag blijken wie de winnaar van de pubquiz 2020 zou zijn. Uiteindelijke ging ”Ikweethetnuechtnietmeer” er met de winst vandoor!

Iedereen een heel mooi en sportief 2020 gewenst!

”Ikweethetnuechtnietmeer” ging er na een beslissende vraag met de winst vandoor.

Related Articles