NLdoet GECANCELD

Category: Evenement 281

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart vindt de landelijke actie NLdoet weer plaats. Een jaarlijks terugkerende vrijwilligersactie georganiseerd door het Oranje Fonds. Net als afgelopen jaren willen we dit weekend weer aangrijpen op met z’n allen de handen uit de mouwen te steken en ons complex weer leefbaar en seizoensklaar te maken. De onderhoudsploeg kan het tenslotte niet alleen!

Lekker in het vroege voorjaarsweer buiten aan de slag op ons mooie terrein met allerlei opknap-werkzaamheden voor het nieuwe sportseizoen: schuren en schilderen, gras steken, hekken en netten repareren, onkruid wieden, ramen en tuinstoelen soppen, en nog veel meer. Voor iedereen is er wel een passend klusje. Voor de klussers zelf wordt natuurlijk ook goed gezorgd.

Als club hebben we natuurlijk niet oneindig veel materiaal. Neem dan ook graag je eigen tuinspullen mee: handschoenen, schoffel, hark, kantjes knipper, tegelkrabber mee te nemen. Extra kruiwagens kunnen we zeker gebruiken.

Daarnaast is de onderhoudscommissie op zoek naar een benzine grasmaaier. Weet jij er een die we over mogen nemen? Mail ons dan via: secretaris@hurricanes.nl. Mocht je misschien ergens nog iets ‘over’ hebben (klus-, tuinmaterialen maar beits, lak en/of verf) wat nog goed bruikbaar is, de club is er erg blij mee!!

Noteer de data vast in de agenda! Er is voldoende te doen voor jong en oud!
We klussen van 10 tot 16 uur. Niet de hele dag de tijd? Alle kleine beetjes helpen!
Doe mee en meld je aan!Wanneer ben je beschikbaar?
Op vrijdag 13 maartOp zaterdag 14 maart
Welke tijden op vrijdag? (Leeg laten indien niet van toepassing)

Welke tijden op zaterdag? Leeg laten indien niet van toepassing)

Voor welke klussen wil je ingedeeld worden?

Zou je klusleider/aanspreekpunt binnen een klusteam willen zijn? (teams van 3/4 personen)
JaNee

Heb je een EHBO-diploma?
JaNee

Heb je verder nog vragen of opmerkingen?

Related Articles