Scorecursus GECANCELD

Category: Evenement 193

We organiseren weer een scorecursus honk- en softbal voor alle ouders, (jeugd)spelers en andere geïnteresseerden, die graag de beginselen van het scoren willen leren. Ouders en spelers die al kunnen scoren zijn ook van harte welkom om aan te schuiven om hun kennis op te frissen.

De cursus wordt gegeven door Gaetano. Alle twee de avonden vinden plaats aan het veld, kleed je dus goed warm aan! We starten een half uur voor de wedstrijd om de basis te leren kennen, om vervolgens met de wedstrijd mee te scoren. De cursus vindt in twee losse sessies plaats:
Maandag 16 maart 19.30 uur bij de wedstrijd SB Dames 3 – Domstad Dodgers Dames 4
Maandag 30 maart 19.00 uur bij de wedstrijd SB Dames 2 – Red Caps Dames 1

Je schrijft je los per onderdeel in. Één avond kan voldoende zijn om het onder de knie te krijgen, maar beide sessies aanwezig zijn is zeker mogelijk en misschien wel aan te raden. Na het volgen van deze cursus kun je wedstrijden van het team scoren en zo de coach wat werk uit handen nemen. Ook leer je op een snelle manier het spelletje beter snappen en ben je in staat scoreformulieren te lezen.

Meld je aan!

In verband met het printen van de materialen willen we graag weten wie er komen.

Ja, ik doe mee aan de scorecursus:
op maandag 16 maartop maandag 30 maart
Related Articles