Gratis jouw club steunen

Category: Clubnieuws 246

Bestel je weleens iets online? Wist je dat je daarmee onze club financieel kunt steunen? En het kost jou helemaal niets extra’s! Voor jou een kleine moeite, voor ons een groot plezier! Of je nu een pizza bestelt, elektronica koopt of een nieuwe tuinset aanschaft, als je dat via SponsorKliks doet, wordt een klein percentage van het aankoopbedrag gedoneerd aan onze club. En zeker nu er meer online gekocht wordt, kan ons dat veel opleveren! Win-win!

Hoe doe ik dat?

Het is heel eenvoudig:
· Je gaat naar SponsorKliks.com.
· Je geeft aan dat je sponsordoel ASC Hilversum Hurricanes is.
· Je krijgt een overzicht met winkels te zien (of je vindt deze in het linker menu ‘winkels’).
· Je kiest jouw webwinkel. Je gaat dan automatisch naar de betreffende webshop.
· Vanaf daar zit je gewoon op de site van jouw webwinkel.

Je kunt klikken op het SponsorKliks logo op de homepage van onze website. Je komt dan gelijk op het overzicht met webwinkels uit en is je sponsordoel automatisch Hilversum Hurricanes. Let bij elke bestelling wel even op of jouw sponsordoel nog steeds Hilversum Hurricanes is. Het zou jammer zijn als je per ongeluk een andere club sponsort.

Bestel je liever via je telefoon of tablet? Download dan de SponsorKliks app in de appstore!

Wat levert het op?

Het is voor jou een paar klikken extra, maar dat levert ons weer een mooi extraatje op als club. Iets wat we goed kunnen gebruiken! In de afgelopen jaren ontvingen wij tientallen euro’s via SponsorKliks. Maar er zijn nog veel leden die SponsorKliks niet kennen of niet gebruiken. Kun je nagaan wat het ons oplevert als meer mensen het gebruiken!

Hoe werkt het?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

De SponsorKliks Bestelknoppen

Één van de meest effectieve methoden om SponsorKliks niet te vergeten is het installeren van de SponsorKliks Bestelknoppen. Binnen enkele seconden voeg je jouw favoriete webwinkels toe aan je internetbrowser. Je hoeft dan in het vervolg niet eerst naar onze website en SponsorKlikspagina.

Dat scheelt ons aanzienlijk in de sponsorinkomsten, want na verloop van tijd weet je niet beter dan dat je alleen nog maar via deze bestelknoppen bestelt! Neem daarom de kleine moeite en verander jouw bestelpatroon. Het liefst nog voor de aankomende feestmaanden of beter, vandaag nog!

Bekijk de korte uitlegvideo voor Google Chrome of Firefox (voor andere browsers geldt een vergelijkbare procedure)

Related Articles