BB Rookies spelen hun eerste wedstrijd ooit!

Category: Wedstrijden 219

Op een druilerige zaterdagochtend mocht het nieuwe Rookieteam van de Hurricanes afreizen naar Huizen om het op te nemen tegen de Zuidvogels. Een nieuw team is het zeker, want van de 11 spelers die ochtend aanwezig, hebben er slechts 3 ooit eerder een enkele wedstrijd gespeeld. Dat wij zoveel nieuwen hebben, is ook goed te zien op de parkeerplaats. Waar tenuetjes worden uitgedeeld en uitgemeten, want dat had tenslotte ook nog niemand.

De coaches, waarvan twee enthousiaste ervaren ouders en Gaetano Budding, mochten eerst de routine bij de kids erin krijgen. Warm rennen, wat ballen overgooien met de coaches en dan gaat de wedstrijd van start. En wat was het slecht weer! Bijna de hele wedstrijd langs is gespeeld in de miezer en geen plek om te schuilen voor de kids én de ouders, die trouwens in groten getale aanwezig waren! Aan het eind was iedereen doorweekt, maar ook iedereen bleef zijn mannetje staan in het veld! Ook aan slag werd er goed gepresteerd. Coach Tim zou voor het eerst opgooien voor het team en nagenoeg alle kids hebben de tossball zelfs weggeslagen! Terwijl wij daar op de training nog niet eens mee hebben geoefend!

De uitslag weten wij niet meer, volgens mij iets als gelijk spel, maar wij als coaches en ouders konden alleen maar super trots zijn op deze prestatie! Onze nieuwe aanwinsten doen het hartstikke goed en zijn bestand tegen weer en wind. Dat biedt nog eens een mooi toekomstperspectief! Op zaterdag 11 juli 10.00 uur kun jij ze zelf in actie zien bij ons op het complex!

Related Articles