7 september 2020 Scorecursus

Category: Evenement 232

Wij organiseren weer een scorecursus honk- en softbal voor alle ouders, (jeugd)spelers en andere geïnteresseerden, die graag de beginselen van het scoren willen leren. Ouders en spelers die al kunnen scoren zijn ook van harte welkom om aan te schuiven om hun kennis op te frissen.

De cursus wordt gegeven door Gaetano Budding aan het veld, wees dus voorbereid op het weer! We starten een half uur voor de wedstrijd om de basis te leren kennen, om vervolgens met de wedstrijd mee te scoren. De cursus vindt plaats op maandag 7 september 19.30 uur bij de wedstrijd SB Dames 2 – Eagles Dames 1 (20.00-21.30 uur)

Na het volgen van deze cursus kun je wedstrijden van het team scoren en zo de coach wat werk uit handen nemen. Ook leer je op een snelle manier het spelletje beter snappen en ben je in staat scoreformulieren te lezen.

Meld je aan!

In verband met het printen van de materialen willen we graag weten wie er komen.

Ja, ik doe mee aan de scorecursus:
op maandag 7 september