Bestel niks zonder SponsorKliks

Category: Clubnieuws 227

De donkere wintermaanden komen er weer aan en daarmee ook de feestdagen…. Wellicht zit er voor een aantal toch ook nog wel een wintersport- of zonvakantie in. Mocht je online (feest)aankopen doen, een vakantie of weekendje weg boeken: vergeet dan niet SponsorKliks te gebruiken!

Van elke online aankoop via SponsorKliks krijgt de club een paar procent commissie en dat loopt zeker bij vakanties en overnachtingen aardig op. Het kost jou geen cent extra en wij zijn er heel blij mee!! Zeker nu, in deze voor de club financieel zware tijden, kunnen we alle extra inkomsten goed gebruiken. Denk je nu: “Oh ja, dat is ook zo, dat vergeet ik inderdaad regelmatig te doen!”, bekijk dan deze video met handige tips of bestel direct via onze SponsorKlikspagina. Rechts bovenaan onze website vind je ook een sneltoets rechtstreeks naar onze SponsorKlikspagina.

Related Articles