Vacatures

Category: Clubnieuws 125

Gezocht: Honkbalcoördinator

Per 1 december 2020 (of eerder in overleg) is de vereniging op zoek naar een nieuwe honkbalcoördinator. Heb jij hart voor de club en wil je graag meer invloed uitoefenen op wat er op de velden gebeurt?

Wat houdt het in?
Als honkbalcoördinator ben je onderdeel van het bestuur van de vereniging. Je bent het aanspreekpunt voor de senioren honkbalteams binnen de vereniging. Je houdt vinger aan de pols bij de teams en brengt thema’s in bij het bestuur. De balans tussen het gezellige verenigingsleven en honkbal op niveau is hierin van belang. Aandachtspunten op dit moment zijn o.a. de doorstroom vanuit de jeugd en het technisch kader.

Naast je verantwoordelijkheden richting de honkbalteams draag je bij aan het realiseren van de doelstellingen van het bestuur die zijn vastgelegd in het beleidsplan. Hoeveel je hierin oppakt staat je vrij.

Wie zoeken we?
We zoeken iemand die een paar uur over heeft om zich in te zetten voor de vereniging. Je vindt het leuk om op bestuursniveau mee te denken over strategische vraagstukken, maar je weet ook plannen om te zetten naar de praktijk en mensen hierin mee te krijgen. Het is een pre als je de vereniging goed kent, maar ook wanneer je minder thuis bent kun je je interesse kenbaar maken.

Meer weten?
Lijkt het je wat en wil je meer weten over wat de functie inhoud? Neem dan contact op met Jannes Cruiming via 06-10695446 of via honkbal@hurricanes.nl.

Gezocht: leden voor de sponsorcommissie

Sponsoring is een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Sponsorinkomsten zijn naast contributies en kantineopbrengsten een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle ‘commerciële activiteiten’ van de vereniging.

Op dit moment heeft de sponsorcommissie geen leden. Daarom zijn wij op zoek naar leden voor de sponsorcommissie. Als lid van de sponsorcommissie ben je de verbindende schakel tussen de verschillende nieuwe en/of bestaande sponsoren en onze vereniging.

De sponsorcommissie zorgt voor het verder door ontwikkelen van ons sponsorbeleid met als doelstelling het behouden van de huidige sponsoren en het verder uitbouwen van het sponsorbestand. Met dank aan de vorige sponsorcommissie is er al een goede basis, waarop voortgebouwd kan worden.

Wil jij je graag inzetten voor onze club en past bovenstaande bij je? Neem dan contact met ons op via secretaris@hurricanes.nl.

Related Articles