Gezocht: Coördinator Honkbal

Category: Clubnieuws 307

Per 1 december 2020 is de vereniging op zoek naar een coördinator honkbal. Heb jij hart voor de club en wil je graag meer invloed uitoefenen op wat er op de velden gebeurt? Laat dan vooral van je horen!

Wat houdt het in?
Als honkbalcoördinator ben je onderdeel van het bestuur van de vereniging. Je bent het aanspreekpunt voor de senioren honkbalteams binnen de vereniging. Je houdt vinger aan de pols bij de teams en brengt thema’s in bij het bestuur. De balans tussen het gezellige verenigingsleven en honkbal op niveau is hierin van belang. Aandachtspunten op dit moment zijn o.a. de doorstroom vanuit de jeugd en het technisch kader.

Naast je verantwoordelijkheden richting de honkbalteams draag je bij aan het realiseren van de doelstellingen van het bestuur die zijn vastgelegd in het beleidsplan. Hoeveel je hierin oppakt staat je vrij.

Wie zoeken we?
We zoeken iemand die een paar uur over heeft om zich in te zetten voor de vereniging. Je vindt het leuk om op bestuursniveau mee te denken over strategische vraagstukken, maar je weet ook plannen om te zetten naar de praktijk en mensen hierin mee te krijgen. Het is een pre als je de vereniging goed kent, maar ook wanneer je minder thuis bent kun je je interesse kenbaar maken.

Meer weten?
Lijkt het je wat en wil je meer weten over wat de functie inhoud? Neem dan contact op met Nathalie van der Weiden via secretaris@hurricanes.nl.

Related Articles