In memoriam: Erik Mulder

Category: Clubnieuws 911

Op dinsdag 5 januari is totaal onverwacht overleden

Erik Mulder

Erik was tot een paar jaar terug actief binnen de club met de website en met de organisatie van pokertoernooien en het Slowpitch-toernooi. Ook was hij regelmatig bij het klusteam te vinden. Erik was de man van Ellen (van ’t winkeltje), vader van Anouk en Manique (speelsters in SB Dames 2) en zwager van Anneke (coach SB Dames 2) en Marjanne (bestuurslid/coach/speelster SB Dames 3).

Erik heeft zelf nooit bij ons gespeeld maar was wel altijd van de partij als rijouder voor de meiden. De speelsters uit het huidige SB Dames 2 zullen zich het nog wel herinneren: als softbal pupil en/of -aspirant in de vuurrode Alfa, muziek op standje hoofdpijn in de vroege ochtenden al stuiterend op pad naar Enschede, Oldenzaal of een club wat dichter in de buurt. Met natuurlijk de vaste tussenstop bij de grote gele M als de tegenstander aan de andere kant van het land huisde.

Toen de meiden ouder werden en de leeftijd ‘van feestjes’ kregen werd Erik actief lid van de activiteitencommissie. Onder zijn leiding werd een aantal succesvolle pokertoernooien georganiseerd, een toffe casinoavond voor de jeugd waarbij ‘gala’ de dresscode was en konden de thema’s voor het slowpitchtoernooi niet gek genoeg zijn. Berucht waren ook de feestavonden waar op verschillende ludieke manieren shotjes te winnen waren met Erik als de initiatiefnemer en gangmaker.

Het was natuurlijk niet alleen dikke pret: er was ook tijd voor serieuze zaken. De website kreeg een nieuwe ‘look&feel’ en er werd een start gemaakt met Social Media: de Hurricanes Facebookpagina zag het levenslicht. Ook was Erik regelmatig op de club te vinden als onderdeel van de onderhoudsploeg, die niet beroerd was om zijn handen flink uit de mouwen te steken.

Erik was een bijzonder mens en zeer geliefd bij iedereen. We wensen Ellen, Anouk en Manique, Anneke en Marjanne heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Related Articles