NK Little League uitgesteld

Category: Wedstrijden 84

Ook dit jaar hebben meerdere Hurricanes zich weer ingeschreven voor het NK Little League 2021. Dit jaarlijkse toernooi zou wederom plaatsvinden in het pinksterweekend. Helaas is het Coronavirus nog steeds onder ons en is er nog geen zicht op versoepelingen in de sport met betrekking tot het organiseren van toernooien en evenementen.
Het geplande NK Little League komt voor ons dus helaas te vroeg… Hierom is het toernooi verplaatst naar het weekend van 16-17 oktober, na het reguliere jeugdseizoen.

De inschrijvingen zijn dan ook weer geopend, dus heb je teamgenoten die zich nog niet hebben ingeschreven? Dat kan nog tot 15 augustus! Als je je al had aangemeld hoef je niks te doen, alleen even de datum aan passen in je agenda¬†ūüėČ. Zo kunnen we hopelijk aan het einde van het seizoen dit feest voor jou en je teamgenoten organiseren en er samen een mooi NK Little League 2021 van maken met veel deelnemers en supporters en met het team van jouw regio strijden voor het Nederlands Kampioenschap 2021!

We staan allemaal te trappelen om weer lekker het veld op te gaan om spannende wedstrijden te spelen. Hopelijk kunnen we binnenkort dus in ieder geval weer competitiewedstrijden spelen!

Related Articles