NLdoet 28-29 mei 2021

Category: Evenementen 446

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei vindt de landelijke actie NLdoet weer plaats. Een jaarlijks terugkerende vrijwilligersactie georganiseerd door het Oranje Fonds. Deze keer niet in het vroege voorjaar, maar uitgesteld naar mei. Net als afgelopen jaren willen we dit weekend voor de competities weer aangrijpen op met z’n allen de handen uit de mouwen te steken en ons complex weer leefbaar en seizoensklaar te maken. Wij willen tenslotte allemaal een schoon clubhuis, goed onderhouden speelvelden, vers geverfde dug-outs en frisse kleedkamers. De onderhoudsploeg heeft de afgelopen maanden veel werk verzet, maar zij kunnen het niet alleen en er is nog voldoende te doen!

In hopelijk droog en warm lenteweer gaan wij buiten aan de slag op ons mooie terrein met allerlei opknapwerkzaamheden voor het nieuwe sportseizoen: schuren en schilderen, gras steken, hekken en netten repareren, onkruid wieden, ramen en tuinstoelen soppen, en nog veel meer. Voor iedereen is er wel een passend klusje. Voor de klussers zelf wordt natuurlijk ook goed gezorgd binnen de geldende coronamaatregelen.

Als club hebben we natuurlijk niet oneindig veel materiaal. Neem dan ook graag je eigen tuinspullen mee: handschoenen, schoffel, hark, kantjes knipper, tegelkrabber of kruiwagens. Een hogedrukreiniger zou een hele waardevolle toevoeging zijn!

Noteer de data vast in de agenda! Er is voldoende te doen voor jong en oud!
We klussen van 10.00 tot 16.00 uur. Niet de hele dag de tijd? Alle kleine beetjes helpen!
Doe mee en meld je aan!  Wanneer ben je beschikbaar?
  Op vrijdag 28 meiOp zaterdag 29 mei
  Welke tijden op vrijdag? (Leeg laten indien niet van toepassing)

  Welke tijden op zaterdag? (Leeg laten indien niet van toepassing)

  Voor welke klussen wil je ingedeeld worden?

  Zou je klusleider/aanspreekpunt binnen een klusteam willen zijn? (teams van 3/4 personen)
  JaNee

  Heb je een EHBO-diploma?
  JaNee

  Heb je verder nog vragen of opmerkingen?

  Related Articles