Stem op ons!

Category: Clubnieuws 268

Wij weten het natuurlijk al lang maar het wordt tijd dat de rest van Hilversum, de provincie en zelf Nederland het ook komt te weten: wij zijn de leukste, gezelligste club van Nederland! Het is nu een kwestie van de meeste stemmen verzamelen, help je mee?

STEM door je naam, e-mailadres en postcode in te vullen.

…en help ons natuurlijk aan meer stemmen! Deel de link met je familie, vrienden en kennissen en/of like en deel de Facebook post en dan maar duimen!

Hoe gaat deze actie in zijn werk

Tot en met 24 mei kan je stemmen. Op 26 mei worden de sportclubs met de hoogste score (aantal stemmen gedeeld door het aantal leden) per gemeente en provincie bekendgemaakt. Kleinere sportclubs maken dus net zoveel kans om gemeente of provinciewinnaar te worden als clubs met een groter ledenaantal. De provinciewinnaars pitchen dan rond 1 juni hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de sportwereld. De winnaar wordt op 9 juni landelijk bekend gemaakt. Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ ontvangen de winnende sportclub een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm!

Related Articles