Doe jij al mee aan de Club van 50?

Category: Clubnieuws 190
Staat jouw naam al op dit bord?

De “Club van 50” bestaat  uit leden, oud-leden, supporters en bedrijven die op de een of andere  manier ASC Hilversum Hurricanes  een warm hart toedragen. Deelname/lidmaatschap bedraagt minimaal € 50,– per jaar. Op onze website vermelden wij de leden van de club van 50, evenals op het speciale uithangbord in de kantine.  Staat jouw naam al op het bord?

Natuurlijk kun je ook als team, familie of vriendenkring lid worden van de “Club van 50”. De spelers van bijvoorbeeld SB Dames 3 en HB Heren hebben allemaal € 5,00 ingelegd en zijn als team lid geworden van de “Club van 50”. Het zou mooi zijn als ook nog een aantal jeugdteams dit initiatief zouden volgen.

Inmiddels hebben we niet alleen maar geld opgehaald bij de leden, maar is er ook geld uitgegeven. In de afgelopen jaren heeft de Club van 50 onder andere een bijdrage geleverd aan de aanschaf van een AED, prachtige picknicktafels en de aanleg van nieuw terras. Daarnaast heeft de kantine dankzij de Club van 50 een nieuw keukenblok en zijn de stoelen, tafels en lampen vervangen. In 2019 heeft de Club van 50 een gloednieuwe geluidsinstallatie aangeschaft! Een heel ander gezicht in de loop der jaren.

Ben je nog geen lid en lijkt het je wel wat om ook jouw naambordje in de kantine te hangen? Leg € 50,00 van je 13e maand, vakantiegeld of kerstgratificatie opzij voor de “Club van 50” en meld je aan bij Erik Ultee of René Tuinman via onderstaand formulier! Zij nemen vervolgens contact met jou op om jouw deelname te volbrengen.

Ik doe mee aan de Club van 50!

    Related Articles