Welcome Friends Day 2021

Category: Evenementen 226

Op dinsdag 22 en woensdag 23 mei houden wij weer de Welcome Friends Days. Een perfect moment om al je vriendjes, familieleden en buurkinderen kennis te laten maken met onze prachtige sporten.

De Welcome Friends Days zijn open trainingen honkbal, softbal en beeball voor de jeugd in de leeftijd 5 tot en met 21 jaar. Iedereen is welkom om aan te sluiten. We starten de training met het leren van basisonderdelen als slaan, gooien, vangen en honklopen en sluiten de training af met een echte wedstrijd. Het enige wat je moet meenemen zijn sportieve kleding, schoenen en een waterflesje. Wij zorgen voor handschoenen, knuppels, helmen en wat lekkers achteraf!

Op dinsdag trainen we van 18.00-20.00 uur en zijn jongens en meiden van 5 t/m 21 jaar welkom.
Op woensdag trainen we van 17.00-19.00 uur en zijn jongens en meiden van 9 t/m 15 jaar welkom.

Vanwege de coronamaatregelen is het voor ouders en/of verzorgers niet toegestaan bij de training te blijven kijken. We mogen helaas nog steeds geen publiek op onze velden ontvangen. Wij hopen desondanks op een succesvolle en gezellige training met veel proeftrainers!

Related Articles