Zonovergoten NLdoet 2021

Category: Evenementen 173
Elk team pakten specifieke klussen op, zoals: de Beeball Majors poetsten de prijzen, de Honkbal Pupillen onderhielden het jeugdveld, Softbal Dames 3 het softbalveld en de Beeball Rookies raapten gras langs de hekken!

Twee zonnig stralende dagen waren het, de jaarlijks terugkerende klusdagen van NLdoet. Onze club deed dit jaar voor het negende jaar op rij mee. En wat een succes was het ook dit keer weer! Ondanks de corona-maatregelen, waardoor het landelijk evenement ook verzet was van half maart naar eind mei, gaven de nodige clubleden gehoor aan de oproep om te komen klussen. Met name de jeugd, die anders een wedstrijd gespeeld zou hebben deze dag, was in groten getale aanwezig.

Er is op de velden geschoffeld en gras afgestoken, de dug-outs werden uitgestoft en geschilderd, de kantine en kleedkamers zijn schoongemaakt en er is heel wat uitgegroeid onkruid tussen het vele tegelwerk weggehaald. Ook de tribunes zijn onder handen genomen, evenals het terrasmeubilair en onze goed gevulde prijzenkast. Gelukkig zorgde de gemeente weer voor het ontgrassen van ons lange toegangspad.

Het terrein ziet er weer uit als door een ringetje te halen. Een fijne gedachte met het eindelijk aangebroken wedstrijdseizoen zo vlak voor de deur! Veel dank aan alle deelnemers en op naar NLdoet 2022!

Related Articles