Kom bij de SB Mixed Recreanten!

Category: Wedstrijden 263
Sta jij op de volgende teamfoto?

Lekker actief bij het recreatief softbalteam – Lekker een balletje slaan, maar niet twee keer per week trainen en een dag in het weekend kwijt zijn aan een wedstrijd? Kom dan bij het Mixed recreatief softbalteam van de Hilversum Hurricanes.

In ons softbalteam spelen mensen die zeer betrokken zijn bij honk- en softbal. Vaak zijn het ouders van kinderen die bij de club spelen, honk- en softballers die het door werk of andere redenen wat rustiger aan willen doen of enthousiastelingen die onze sport graag beter willen leren kennen.

Het team bestaat uit een mix van mannen en vrouwen die één keer per week op de woensdagavond trainen van 20.00-21.30 uur onder leiding van onze zeer ervaren trainer/coach Anneke Groeneveld.

Wij spelen niet in competitieverband, maar laten onze softbalvaardigheden zien tijdens vriendschappelijke wedstrijden en of toernooien. Gemiddeld spelen wij in het seizoen éénmaal per maand.

Lijkt het jou óók leuk om bij ons te komen softballen en ben je 19 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom om driemaal geheel vrijblijvend een proeftraining mee te maken, voordat je beslist of je lid wordt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneke via dubbelhonk@planet.nl

Graag tot ziens bij de gezelligste club van Hilversum!

Related Articles