11 september 2021 DKF Landelijke G-honkbaldag

Category: Evenementen 140
Ons eigen Hurricanes G-honkbalteam

Op zaterdag 11 september is het zover! Na een jaar uitstel vanwege Corona gaat ons nieuwe G-honkbalteam eindelijk haar eerste wedstrijden spelen. Op deze dag namelijk vindt op onze velden de DKF Landelijke G-honkbaldag plaats. Vanuit het hele land komen verschillende teams naar de sportvelden op ’t Jagerspaadje om een gezellige en sportieve dag te beleven die in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation en de KNBSB georganiseerd wordt.

Naast de wedstrijden worden er voor de deelnemers ook andere activiteiten verzorgd. Zo kunnen ze onder andere hun gooisnelheid laten meten met een speed gun, zijn er verschillende spellen te spelen en wie dat wil kan zich laten schminken. En natuurlijk kan een hapje en een drankje deze dag niet ontbreken.

Voor de begeleiding van de wedstrijden en de activiteiten hebben we bijzondere vrijwilligers: een grote afvaardiging van het Nederlands Heren Fastpitch Softbalteam heeft aangegeven zich voor deze bijzondere doelgroep in te willen zetten en op 11 september te willen komen helpen de spelers een onvergetelijke dag te bezorgen.

De DKF Landelijke G-honkbaldag zal rond tien uur geopend worden door wethouder Floris Voorink die de eerste bal zal gooien. We sluiten de dag rond vier uur af na een hopelijk mooie wedstrijd tussen het Nederlands Team en de een mix team gevormd uit spelers van de deelnemende teams.

Related Articles