26 oktober 2021 Sparringsavond NOC*NSF

Category: Geen categorie 18

In 2019 gingen wij een samenwerking aan met NOC*NSF. Wij doen mee in het project ‘verenigingsondersteuning’. Hiervoor organiseerden wij al enkele sparringsavonden, maar helaas konden wij niet doorpakken door Covid19. Nu er steeds meer mogelijk is, willen we onze samenwerking met NOC*NSF weer oppakken. Daarom nodig ik je graag uit voor een sparringsavond.

Op 26 oktober van 19.30-21.00 uur organiseren wij bij ons op de club een sparringsavond, begeleidt door iemand van NOC*NSF. Bij de vorige sparringsavonden definieerden wij twee speerpunten: werving en naamsbekendheid. Daarom sparren wij op 26 oktober over de ledenwerving en onze naamsbekendheid. Hierbij nodigen wij jou uit bij deze sessie aanwezig te zijn!

Gezien Covid19 helaas nog niet weg is, zijn we wel gebonden aan een Coronatoegangsbewijs om leden in de kantine te ontvangen. Dat betekent dat je bij de sparringsavond wel in het bezit moet zijn van dit bewijs door vaccinatie of een recente negatieve test.

Wij horen graag of jij bij de sessie aanwezig bent! Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretaris@hurricanes.nl

Related Articles