Andre Eijpe blijft hoofdcoach SB Heren

Category: Clubnieuws 286
Foto: Johan Els

Het bestuur is verheugd te kunnen mededelen dat Andre Eijpe ook volgend seizoen als hoofdcoach aan het roer van onze Softbal Heren 1 zal staan. André (60) is een ervaren coach, die het afgelopen seizoen bij onze vereniging is neergestreken. Voordien coachte hij vijfentwintig jaar diverse softbal- en honkbalteams bij BSV De Zuidvogels. Na zijn actieve carrière als coach was hij ook succesvol als bondscheidsrechter voor de KNBSB waar hij zowel in het soft- als honkbal wedstrijden in de hoofdklasse heeft mogen leiden.

Andre liet in ons in een reactie weten erg uit te kijken naar weer een volledig seizoen in de 2e klasse. Tevens gaf hij aan om in de wintermaanden samen met zijn assistent Inge Groot, enthousiast met het team aan de slag te gaan. En volgend seizoen weer een mooie stap vooruit te willen maken in de ontwikkeling van het team. Wij wensen Andre, Inge en onze SB Heren heel veel succes!

Related Articles