Doe mee met de Hurricanes Buitentrainingen!

Category: Wedstrijden 265
Afgelopen winter hebben o.a. de HB Junioren tijdens corona ervaren hoelang je nog buiten kan blijven trainen!

Beste sportievelingen,

Wil jij je opgebouwde conditie tijdens de winterstop behouden of zelfs verbeteren? Dan is de Hurricanes Buitentraining iets voor jou! Vanaf zondag 7 november kun je elke week van 10.00 – 11.15 uur gratis meedoen met deze – speciaal voor honk- en softbal ontworpen – trainingen. Op het Hurricanes veld werken we aan verschillende onderdelen, zoals:

  • conditie
  • spieropbouw
  • voorkomen van blessures

De training is geschikt voor zowel junioren als senioren, voor honkbal en softbal en voor alle niveaus. Je bepaalt zelf het tempo en de intensiteit waarmee je traint. Zo vaak en zolang als mogelijk trainen wij met honk- en softballen!

Meld je voor donderdag 4 november aan bij hurricanes@verharen.org en we zien je graag de 7e op het veld!

Sportieve groet,

Adri de Vrieze en Monique Verharen

Related Articles