Hurricanes verlengt contract met Roos-Marijn

Category: Clubnieuws 242

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat het contract met Roos-Marijn Kramer (22) als pitching-instructeur voor onze softbalafdeling met één jaar is verlengd. Roos is bezig aan haar  eerste seizoen bij de softbaljeugd van Hilversum Hurricanes.

Softbalcoördinator Spermon laat weten zeer content te zijn met het aanblijven van het huidige technisch kader, naast Roos-Marijn liet eerder hoofdcoach Tim Zwaan van SB Dames 1 al weten graag bij de vereniging actief te blijven. Hiermee is de continuïteit geborgd en kunnen we verder blijven werken aan de ontwikkeling van onze softbal afdeling.

Roos is het komend jaar het gehele seizoen voor de jeugd op woensdagavond beschikbaar en neemt in de wintertrainingen de meiden in de zaal al onder handen. Verder zijn we overeengekomen dat zij in de wintertraining (en in de buitentrainingen op de woensdagavond) ook beschikbaar is voor onze seniorenafdeling, zodat onze hele tak gebruik kan maken van haar kennis als trainer en speelster in de Hoofdklasse.

Roos laat ons in een eerste reactie weten het werken met de jeugd als zeer positief te hebben ervaren. In weer en wind stonden de meiden klaar om zichzelf en elkaar uit te dagen: ‘Wat ik zo mooi aan de club vind, is hoe betrokken de coaches zijn, bij elke training was er wel iemand aanwezig. De onderlinge sfeer was prettig om mee te werken, iedereen deed haar uiterste best om er iets moois van te maken. Van gekke oefeningen tot elkaar feedback geven, in twaalf weken zijn de meiden (al zeg ik het zelf ?) erg vooruit gegaan. Daarom kijk ik er erg naar uit om deze lijn het hele seizoen voort te zetten en nu ook aan de slag te gaan met de seniorenafdeling.’

Related Articles