SB Dames 2 kampioen van half seizoen

Category: Wedstrijden 483

Hilversum Hurricanes SB Dames 2 sluit het softbalseizoen af op de eerste plaats in de 4e klasse! Het vriendenteam staat onder leiding van het illustere coachduo Anneke Groeneveld en Roel Kroes en verloor in haar 9 gespeelde wedstrijden slechts 1 maal. Het team bleef zodoende Knickerbockers Dames 1 op de ranglijst met 1 punt voor.

Volgend seizoen willen zij als corona dit toelaat weer verder in de 4e klasse, want het bevalt de dames tot nu toe uitstekend. Niet alleen het resultaat maar ook de onderlinge band is al jarenlang hecht!

Coach Anneke (die een contract voor onbepaalde tijd heeft bij haar sterrenteam) en Roel Kroes lieten ons weten uit te kijken naar het nieuwe seizoen. Zij zijn verheugd met de terugkeer van hun extra pitcher Marjolein Spapen die hun team weer komt versterken.

De slagroom, chocoladetaart en een lekker drankje die bij een KAMPIOENSCHAP horen, houden ze tegoed. Namens het bestuur: Nogmaals van Harte Gefeliciteerd en graag tot ziens bij de vereniging!

Related Articles