SB Dames 1 trekt utility speelster aan

Category: Wedstrijden 786

Mickey Ras (31) verruilt Caribe voor Hilversum Hurricanes SB Dames 1

Op de valreep van het huidige kalenderjaar is de Technische Commissie van ons SB Dames 1 erin geslaagd een zeer ervaren speelster uit het noorden van Nederland aan haar selectie toe te voegen. Een viertal dames gingen Mickey deze herfst al voor en maakten de overstap naar ons Dames 1!

Mickey inmiddels al bijna 25 jaar actief met softbal bezig, speelde de laatste 9 jaar voor Caribe Dames 1 in Groningen. Ze heeft daar o.a. ook opgetreden als coach van onze nieuwe aanwinst Vlin Rietema.

Mickey liet ons enthousiast weten de laatste jaren veel contact te hebben gehad met teammanager Cees van Ancum, en onze club altijd al op haar favorietenlijstje stond. Er waren meer clubs voor haar in de race maar Hilversum had duidelijk een streepje voor bij Mickey.

De geboren Rotterdamse is op meerdere posities inzetbaar, maar heeft een voorkeur voor het midfield Ze liet ons weten erg gedreven te zijn en altijd voor de winst te gaan. Dit beloofd dus wat. We kijken uit naar de komst van Mickey in januari, wanneer de wintertraining aanvangt. We heten haar meer dan welkom aan ’t Jagerspaadje en wensen haar heel veel spelplezier!

Related Articles