Gezocht: Bestuur Club van 50

Category: Clubnieuws 168

In 2013 hebben wij de Club van 50 opgericht om extra voorzieningen te treffen waar de vereniging eigenlijk geen geld voor heeft. Een aantal voorbeelden die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd door de Club van 50:

 • Stenen banken op het terras naast de kantine
 • Picknicktafels voor op het terras
 • Nieuwe tafels en stoelen in de kantine
 • Nieuwe lampen in de kantine
 • Defibrillator
 • Krijtkar
 • Voetvegers bij de kleedkamers
 • Geluidsinstallatie voor op en om de velden

Zoals u ziet schaffen wij alleen zaken aan in het algemeen belang van de vereniging. Dit is waar de Club van 50 voor staat en de afgelopen jaren realiseerde. De afgelopen twee jaar heeft de Club van 50 de hand bewust op de knip gehouden. We willen even afwachten hoe ASC Hilversum Hurricanes er door alle coronamaatregelen financieel voorstaat. Wij hebben echter besloten onze taken neer te leggen. Na zoveel jaar wordt het tijd om het stokje over te dragen aan jongere leden die midden in het verenigingsleven staan. Wij zijn op zoek naar minimaal drie (oud)leden, supporters of ouders die het stokje willen overnemen. De taken die hierbij horen zijn:

 • Nieuwe leden voor de Club van 50 werven
 • Huidige leden van de Club van 50 enthousiast houden
 • Het aanschrijven van leden voor hun jaarlijkse bijdrage
 • Overleggen met bestuur en leden over aanschaf van zaken die in het algemeen belang zijn  van de vereniging

De werkzaamheden zijn licht en kosten weinig tijd. Is het iets voor jou, laat het ons even weten! 

Erik Ultee        e.ultee.1@kpnmail.nl      06 54624781

Related Articles