Jeugdig NLdoet

Category: Evenementen 89
Met dank aan schoonmaakbedrijf Westerveld is er op de eerste dag veel werk verzet!

De dagen worden langer, de temperatuur gaat omhoog en de eerste oefenwedstrijden worden gespeeld. Het honk- en softbal seizoen begint en we hebben er weer zin in! Om te zorgen dat ook ons complex weer klaar is voor het seizoen, doen we mee met NLdoet! NLdoet is hét landelijk vrijwilligersevenement
van het Oranjefonds. We melden ons aan, vragen klussubsidie aan, stellen een klussenlijst op en werven deelnemers. Dat doen we als Hurricanes al sinds 2012 – een mooie traditie.

Dit jaar viel het evenement op 11 en 12 maart; twee prachtig zonnige dagen met een lichte bries. Het voor de vrijdag gebruikelijke handjevol clubleden werd dit jaar bijgestaan door maar liefst 20 medewerkers van schoonmaakbedrijf Westerveld, dat elk jaar een andere NLdoet klus ondersteunt. En wat hebben ze veel gedaan! De kleedkamers en toiletten zijn professioneel aangepakt met stoomreinigers en een schrobmachine, de tuinstoelen zijn schoongespoten, de tribunes zijn rommelvrij
gemaakt er zijn vele vierkante meters tegelwerk bevrijdt van woekerend gras en onkruid.

Ook de zaterdag is er veel aangepakt, vooral door de jeugd en hun begeleiders. Zij brachten het jeugdveld op orde, haalden een enorme hoeveelheid takken van het gras, poetsten de inhoud van de prijzenkast en hielpen met maaien. Traditiegetrouw zorgde de gemeentelijke borstelwagen weer voor een grasvrij toegangspad.

Hoewel de oproep tot komen helpen helaas veel seniorenleden is ontgaan, kan het resultaat van twee
dagen NLdoet door niemand gemist worden!

Related Articles