Do 26 mei 2022: Familietoernooi

Category: Evenementaankondigingen, Evenementen 361

Dit jaar organiseren wij de vierde editie van het Familietoernooi op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag)! Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de club, dus nodig je familie, buren, vrienden en/of collega’s ook uit! Ze zijn van harte welkom om mee te doen en kennis te maken met onze gave sport!

Het toernooi is voor iedereen, jong en oud, ervaren en onervaren. we gaan proberen om zoveel mogelijk (gemengde) teams bij elkaar te krijgen! Geef jezelf, een groepje of een compleet team op. Wil je meedoen, maar heb je geen compleet team? Schrijf je dan gewoon in en dan delen wij jou bij een team in! Wij zorgen er voor dat iedereen mee doet. Afhankelijk van de inschrijvingen maken we een competitieve en een recreatieve indeling, maar in alle gevallen maken we er in ieder geval een leuke en sportieve dag van!

Inschrijven en meedoen is kosteloos en kan tot en met zondag 22 mei. Stuur een mail met de teamnaam, contactgegevens en of je met een recreatief of gevorderd team hebt naar: toernooihurricanes@gmail.com

Uiterlijk dinsdag 24 mei ontvangen jullie alle informatie over dit toernooi. De wedstrijden zijn tussen 11:00u en 16:00u (afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Na de laatste wedstrijd is er voldoende eten, drinken en muziek om de dag leuk met elkaar af te sluiten!

Heb je nog vragen hierover dan kun je contact opnemen met ons via: toernooihurricanes@gmail.com

Related Articles