Za 9 juli 2022: Scheidsrechterscursus

Category: Evenementaankondigingen, Evenementen 104

Wij organiseren weer een scheidrechterscursus voor honk- en softbal voor alle ouders, (jeugd)spelers en andere geïnteresseerden. Of je nu de beginselen van het scheidsen wilt leren of je kennis wilt opfrissen: iedereen is van harte welkom!

Op zaterdag 9 juli geven André Eijpe en Inge Groot van 10.00-16.00 uur op de club de ‘Umpire 2’-cursus. Hierbij leggen zij de basis van het scheidsen uit: je houding, het nemen van beslissingen en weten waar je moet staan. Daarbij focussen zij ook op het voorkomen van en verweren tegen ongewenst gedrag.

Zowel jeugdspelers als senioren zijn welkom. De minimumleeftijd is 10 à 12 jaar (afhankelijk van de ‘volwassenheid’ van de kids, de coach kan dit prima beoordelen). Met een U2-certificaat beheers je de basisregels van het scheidsen bij honkbal en softbal en kun je clubwedstrijden leiden.

Algemene info over scheidsrechters is alvast te vinden op onze website: www.hurricanes.nl/voor-leden/officials/

Meld je aan!

In verband met de voorbereiding horen wij graag of je wilt deelnemen aan de cursus door onderstaand formulier in te vullen    Related Articles