Wo 5 april 2023: Welcome Friends Day

Category: Evenementaankondigingen, Evenementen 336

Op woensdag 5 april houden wij weer de Welcome Friends Days. Een perfect moment om al je vriendjes, neefjes, nichtjes en buurkinderen kennis te laten maken met onze prachtige sporten.

De Welcome Friends Days zijn open trainingen honkbal, softbal en beeball voor de jeugd in de leeftijd 5 tot en met 12 jaar. Iedereen is welkom om aan te sluiten. We starten de training met het leren van basisonderdelen als slaan, gooien, vangen en honklopen en sluiten de training af met een echte wedstrijd. Het enige wat je moet meenemen zijn sportieve kleding, schoenen en een waterflesje. Wij zorgen voor handschoenen, knuppels, helmen en wat lekkers achteraf!

De clinic duurt van 18.00-20.00 uur, waarbij wij de basis van honk- en softbal leren met aansluiten een wedstrijdje. We sluiten de avond af met een ijsje! Je hoeft je niet aan te melden, het is een vrije inloop! Tot dan!

Related Articles