Zo 8 oktober 2023: Familietoernooi

Category: Evenementaankondigingen, Evenementen 744

Het is weer tijd om je in te schrijven voor het leukste toernooi van het jaar!


Zondag 8 oktober vindt het Familietoernooi plaats voor iedereen van 8 t/m 99 jaar! Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de club, dus nodig je familie, buren, vrienden en/of collega’s ook uit! Ze zijn van harte welkom om mee te doen en kennis te maken met onze gave sport!

Het toernooi is voor iedereen, jong en oud, ervaren en onervaren. we gaan proberen om zoveel mogelijk (gemengde) teams bij elkaar te krijgen! Geef jezelf, een groepje of een compleet team op. Wil je meedoen, maar heb je geen compleet team? Schrijf je dan gewoon in en dan delen wij jou bij een team in! Wij zorgen er voor dat iedereen mee doet. Afhankelijk van de inschrijvingen maken we een competitieve en een recreatieve indeling, maar in alle gevallen maken we er in ieder geval een leuke en sportieve dag van!

Schrijf je in!


Inschrijven en meedoen is kosteloos en kan tot en met zondag 1 oktober.

Stuur een e-mail met de teamnaam, e-mailadres en telefoonnummer van het contactpersoon en het teamniveau (recreatief of gevorderd team) naar toernooihurricanes@gmail.com. Uiterlijk woensdag 4 oktober ontvangen jullie alle informatie over dit toernooi. De wedstrijden zijn tussen 10:00u en 16:00u (afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Na de laatste wedstrijd is er voldoende eten, drinken en muziek om de dag leuk met elkaar af te sluiten!

Heb je nog vragen hierover dan kun je contact opnemen met ons via: toernooihurricanes@gmail.com.

Groetjes en tot gauw, Frances, Noa, Lynn, Manon, Louise en Anneke

Related Articles