Klaverjascompetitie 2023-2024

Category: Evenementen 268

Na afloop van het honk- en softbalseizoen spelen wij al meer dan 30 jaar een klaverjascompetitie. Gezelligheid staat voorop en daarom spelen we met vaste koppels. Je mag dus je eigen maatje meenemen. Komend seizoen is er weer een keer per maand een kaartavond. Dat komt neer op 5 kaartavonden met een afsluitende “feestavond” met prijsuitreiking. De klaverjascompetitie duurt tot half maart, want dan begint het nieuwe seizoen. Voor slechts € 15,= per persoon speelt u 5 zaterdagavonden gezellig mee. Kun je een keer niet aanwezig zijn? Geen punt! Stuur een invaller of wij regelen iets voor u.

Elke kaartavond strijden wij om een fles wijn. Aan het eind van de competitie worden de scores bij elkaar opgeteld en verdient het winnende koppel eeuwige roem en een geldprijs. Deze prijzen worden op de speciale feestavond uitgereikt.

Sfeer

Onze vaste DJ zorgt met wekelijks verse muziek van de jaren ’50 tot heden voor een ouderwets gezellige sfeer. En als de oer-Hollandse stukjes kaas en leverworst en natuurlijk de bittergarnituur langskomen kan uw avond niet meer kapot. U wordt bovendien aan tafel bediend.

Loterij

Heeft u geen geluk met kaarten, dan kunt u uw geluk proberen in de loterij met elke kaartavond “weergaloze” prijzen. De hoofdprijs is een “vurrukkulukke” vleesschotel.

Data

De klaverjasavonden zijn vastgesteld op onderstaande avonden:

  • Zaterdag 18 november
  • Zaterdag 16 december
  • Zaterdag 20 januari 2024                                                           
  • Zaterdag 17 februari                                    
  • Zaterdag 16 maart                                                                       
  • Zaterdag 30 maart LAATSTE AVOND – FEEST 

Zin om gezellig mee te klaverjassen?

Geef je dan op bij Karin de Graaf ( kdegraafvanderveen@gmail.nl ) of Erik Ultee ( e.ultee.1@kpnmail.nl ). Bellen mag natuurlijk ook: 035 685 6120 of 035 621 3175. Geen geschikte maat? U kunt zich ook individueel opgeven! Misschien hebben wij wel een maat voor u.

Related Articles