Nieuw Beeballteam! Spelers gezocht!

Nieuw Beeballteam bij de Hurricanes

Ons pupillen honkbalteam kreeg de afgelopen tijd veel nieuwe aanmeldingen. Tussen de nieuwe spelers zaten ook jongere spelers, waardoor het idee ontstond om weer een beeball-team op te richten.

Op dinsdag 11 juli hebben wij een nieuw beeball-team opgericht en 2 dagen later stonden wij al met 4 enthousiaste spelers op het veld. Na de zomervakantie gaan wij de sport verkennen en hopen wij onze eerste oefenwedstrijden te mogen spelen om na de winterstop de competitie in te gaan.

Spelers gezocht!

Het Beeball-team heeft al een aantal spelers, maar nog niet genoeg. Er is dus zeker nog plaats voor wat extra spelers. Beeball kan al gespeeld worden vanaf ongeveer 6 jaar. Ken jij of heb jij een stoere zoon of dochter, die Beeball echt zou moeten proberen? Meld hem of haar dan aan voor de gratis proeftrainingen (zie contactformulier onder Contact of klik hier). Iedereen is van harte welkom op donderdagavond van 18:00 – 19:30 uur.

You may also like...