Klaverjascompetitie 2017 – 2018

Zoals jullie weten, of misschien niet weten, wordt er na de competitie al jaren een kaartje gelegd in onze kantine. We klaverjassen inmiddels al meer dan 30 jaar en hopen het nog een paar jaar vol te houden. Op zaterdag 14 oktober starten we weer met onze klaverjascompetitie en er is nog wel ruimte voor een aantal koppels en/of individuele spelers. Zin om mee te doen? Lees dan onderstaande informatie en meld je aan.

KLAVERJASCOMPETITIE 2017 – 2018

Na afloop van het honk- en softbalseizoen wordt er al meer dan 25 jaar een klaverjascompetitie gespeeld. Gezelligheid staat voorop en daarom spelen we met vaste koppels. Je mag dus je eigen maatje meenemen!
De klaverjascompetitie duurt tot half maart, want dan begint het nieuwe seizoen. Voor slechts € 30,- per persoon kunt u 10 zaterdagavonden gezellig meedoen. Kun je een keer niet aanwezig zijn, geen punt! Stuur een invaller of wij regelen iets voor u. Elke kaartavond wordt er gestreden om een fles wijn. Aan het eind van de competitie worden de 8 hoogste scores bij elkaar opgeteld en verdient het winnende koppel eeuwige roem en een geldprijs. Deze prijzen worden op een speciale feestavond uitgereikt.

Sfeer
Onze vaste DJ zorgt met wekelijks verse muziek van de jaren 50 tot heden voor een ouderwets gezellige sfeer. En als de oer-Hollandse stukjes kaas en leverworst langs komen kan uw avond niet meer kapot. U wordt bovendien aan tafel bediend.

Loterij
Heeft u geen geluk met kaarten, dan kunt u uw geluk proberen in de loterij met elke kaartavond “weergaloze” prijzen. De hoofdprijs is een “vurrukkulukke” vleesschotel.

Data
De klaverjasavonden zijn vastgesteld op onderstaande avonden:

Zaterdag 14 oktober
Zaterdag 28 oktober
Zaterdag 11 november
Zaterdag 25 november
Zaterdag 9 december
Zaterdag 13 januari 2018
Zaterdag 27 januari
Zaterdag 10 februari
Zaterdag 24 februari
Zaterdag 10 maart
Zaterdag 17 maart (feestavond)

Zin om gezellig mee te klaverjassen?
Geef je dan op bij Karin de Graaf of Erik Ultee via email klaverjassen@hurricanes.nl. Bellen mag natuurlijk ook: 035-6856120 of 035-6213175

Geen geschikte maat? U kunt zich ook individueel opgeven! Misschien hebben wij wel een maat voor u.

You may also like...