Gezocht: Commissieleden

Zou je het leuk vinden om iets extra’s voor de club te doen in de vorm van Social Media of Events? We zoeken voor de PR commissie én voor de Activiteitencommissie nog een aantal vrijwilligers die onze bestaande teams willen versterken!

PR commissie:
Voor een redelijke nieuwe commissie binnen de club: de ‘PR commissie’ zoeken wij nog meerdere vrijwiligers die ons willen helpen met het inrichten en vullen van de website en het bijhouden van Facebook en evt. Instagram.

Wat doen wij en wie zijn wij?
De PR Commissie staat onder leiding van Jannes Cruiming en zorgt voor de informatievoorziening op de website, nieuwsbrief en Facebook en zorgt dat deze informatie met elkaar op één lijn ligt. Daarnaast is PR Commissie altijd bezig met het beter, mooier en up to date maken van de website. We hebben het dan over wedstrijdverslagen, foto’s, evenementen, nieuws vanuit de twee bonden, regelgeving etc.

Wat zoeken wij?
Vrijwilligers die het leuk vinden om deze content te verzamelen bij de verschillende teams; commissies en het bestuur. Het mooiste zou zijn om 1 lid per afdeling te hebben, (Jeugd, American Football, Softbal en Honkbal). Dus ben jij nieuwsgierig, weet jij meer dan een gemiddelde leeftijdsgenoot van Facebook en Instagram en kun jij goed stukken schrijven? Meld je dan aan op redactie@hurricanes.nl!

Activiteiten commissie:
Voor de activiteitencommissie (in de volksmond ook wel feestcommissie genoemd) zijn we op zoek naar twee nieuwe leden om ons team te versterken.

Wat doen wij?
Wij proberen 4x per jaar een activiteit / feest / toernooi te organiseren voor de senioren binnen de club. Daarnaast proberen we samen met de jeugd commissie aansluiting te vinden voor de jeugd tijdens deze evenement en helpen de jeugd commissie met het organiseren van activiteiten voor de junioren.

Wie zijn wij?
Op dit moment bestaat de commissie uit 6 man. Eén vanuit het bestuur, één vanuit de kantine commissie, twee dames vanuit Softbal en één heer vanuit Honkbal. Graag zouden we een nieuw lid verwelkomen vanuit America Football en een tweede heer vanuit Honkbal. Maar andere aanmeldingen zijn uiteraard ook van harte welkom!

Wat zoeken wij?
Een organisatie-talent! Vind je het leuk om mee te denken over activiteiten buiten de sport of gerelateerd aan de sport en vind je het leuk om het mensen naar hun zin te maken? Meld je dan aan op activiteiten@hurricanes.nl!

You may also like...