Geslaagde Nieuwjaarsreceptie (MVP’s + PubQuiz)

 • MVP2018
  de overheerlijke customized PubQuiz taart
 • MVP2018_1
  AF Rookie of the year: Maxwell
 • MVP2018_2
  AF most improved player: Oskari
 • MVP2018_3
  AF MVP offence: Mani
 • MVP2018_4
  AF MVP Defense: Rogier
 • MVP2018_5
  SB MVP Dames 1: Simone
 • MVP2018_6
  HB MVP Heren 1: Jeffrey (maar die zit in Colombia dus in ontvangst genomen door Jannes).
 • MVP2018_7
  SB MVP Dames 2: Anouk
 • MVP2018_8
  Winnaar Pubquiz: Alabama
 • MVP2018_highlighted

Op zaterdag 6 januari 2018 was de kantine weer gezellig gevuld voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij de Hurricanes! De leden hadden eerst de gelegenheid om elkaar nog een gelukkig nieuwjaar te wensen onder het genot van een glaasje gluhwein of chocomel, waarna het heerlijke stampotten buffet werd geopend. Het eten werd verzorgd door onze sponsor ZinineenBroodje.nl en de vrijwilligers van de kantine hadden ook alles weer tot in de puntjes geregeld. Nadat iedereen lekker was aangeschoven met een vol bord, hield onze voorzitter Addie Braakman zijn jaarlijkse speech met een terugblik op afgelopen seizoen. Alle takken van sport, teams en club zaken kwamen voorbij. Wij kunnen als club met trots terugkijken op een mooi seizoen in 2017.

Voor het American football team, heren honkbal 1, softbal dames 1 en softbal dames 2 werd er tijdens de nieuwjaarsreceptie ook teruggeblikt op het seizoen door het uitreiken van de MVP awards. Voor American Football vielen de prijzen voor Maxwell (rookie of the year), Mani (MVP offense), Rogier (MVP defense) en Oskari (most improved player). Voor heren honkbal ging de MVP award naar Jeffrey Vreeken en voor dames 1 softbal naar Simone Eijpe. En Anouk Mulder mocht voor softbal dames 2 de MVP beker in ontvangst nemen. Toen alle prijzen uitgereikt waren, was het tijd voor de pubquiz! Onder leiding van Kelly de Graaf als quizmaster hebben 6 teams gestreden voor de winst. Acht rondes werden doorlopen met verschillende categorieën aan vragen. Aan het einde van de quiz ging het team Alabama, vertegenwoordigd door de heren van American footbal, er met de winst vandoor en sleepte de heerlijke customized pubquiz taart binnen! Het was een gezellige avond en daarmee een mooie start van het nieuwe seizoen!

You may also like...